Collageen booster bij Luxx Beauty Lounge

Een mooie, zachte en egale huid
Ergert u zich aan rimpels? Heeft u last van een ruwe of rode huid? Speciaal voor de behandeling van uw huid maakt LUXX Beautylounge gebruik van een collageen booster. Met deze lichtbehandeling bouwt uw huid collageen op, waardoor rimpeltjes verminderen en uw huid zijdezacht aanvoelt. Een extra voordeel: deze behandeling is een heerlijke ontspanningssessie voor gezicht en hals.

Wat biedt de collageen booster u?
Met de collageen booster heeft u vooral een heerlijke schoonheidssessie, comfortabel en ontspannend. De lichtbehandeling zorgt daarnaast voor:

  • meer collageenopbouw in uw huid,
  • een vermindering van rimpels,
  • een algemene verbetering van uw huid,
  • een aangenaam huidgevoel,
  • een minder ruwe huid.

Hoe werkt het?
De Collageen booster zendt speciale lichtspectra uit, die in de diepte van uw huid werken en daar de cellen activeren die voor de productie van collageen zorgen. Ook wordt de stofwisseling van uw huid geactiveerd. Zo kunnen cosmetische ingrediënten nog beter hun werk doen. De collageen booster heeft geen UV-lampen en is dus voor ieder huidtype geschikt.

Effectief en veilig
Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de collageen booster effectief  en veilig is. Zo werden bij de behandelde proefpersonen een zichtbare vermindering van rimpels, een verbeterd huidbeeld en –gevoel, een minder rode huid en een verbeterd collageengehalte in de huid aangetoond.