Uw kapper bij Luxx Beauty Lounge

Uw haar prachtig in model
Bij de Hair Salon van LUXX Beautylounge draait alles om schoonheid. Een mooi kapsel kan daarom niet ontbreken. LUXX Beautylounge werkt samen met gediplomeerde hairstylisten uit de regio, die allemaal een ruime ervaring hebben in het kappersvak. Of u nu alleen uw haar wilt laten verven en in model laten knippen of föhnen, of ook kleuren, permanenten, vlechten of opsteken: in onze Hair Salon bent u verzekerd van een prachtig resultaat.

    Wij verzorgen ook haarverlengingen. Kijk hier voor meer informatie.

Luxe kapsalon

De kapsalon van LUXX Beautylounge bevindt zich op de eerste etage en is van alles voorzien om u een ontspannen was- en knipbeurt te garanderen. Wij hebben twee luxe wasunits met automatische voetsteunen. Er staan vier comfortabele stoelen. De hairstylisten met wie LUXX Beautylounge samenwerkt, gebruiken uitsluitend bewezen kwaliteitsmerken die niet op dieren zijn getest, zoals het zeer exclusieve merk Oolaboo, Sebastian en System Professional. U kunt bovendien voor nóg meer ontspanning kiezen: onze kappers bieden u een heerlijke hoofdmassage aan.

Persoonlijke aanpak
Vanzelfsprekend luisteren onze hairstylisten naar uw wensen. Van tevoren kunt u uit ons haarmenu uw eigen behandeling kiezen. U kunt zich ook laten adviseren over de mogelijkheden die het best bij u passen, bijvoorbeeld qua model of kleur. Bovendien is er voor ieder wat wils qua mogelijkheden en prijs. De kappers in onze Hair Salon bieden u zowel een budgetlijn als een exclusieve lijn aan.

Even voorstellen
LUXX Beautylounge werkt samen met:

  • Hairstyliste & Barbiera Baukje van den Ouweland

Alle behandelingen bij Luxx Beauty Lounge